Hudföryngring – Skinrejuvenation

 

En suverän behandling som skonsamt behandlar solskadad hud, ålderspigmentering och väderbiten hud med utvidgade blodkärl, eller bara en uppfräschning och skönhetsbooster för att bevara din huds skönhetskapital. 

 

 Aldrig har det varit så enkelt att med så enkla medel åstadkomma  så mycke,  huden föryngras flera år.

Active Klinikens Skin rejuvenation är den ultimata behandlingen för dig som önskar en radikal uppfräschning och föryngring av huden.

Då vår hud åldras förlorar den sin lyster och elasticitet. Kollagen produktionen minskar och huden har svårt att skydda sig. Sol, kyla, stress och föroreningar påverkar huden negativt

Behandlingen eliminerar:

  •  Pigmentfläckar
  •  Kärl, diffus rodnad, flammighet
  • Stora porer
  • Fina linjer
  • Solskador
  • Åldersförändringar
  • Kvisslig hud

Behandlingen ger en strålande fräsch hud med en jämn färg och hudstruktur. Ofta räcker en behandling för optimalt resultat.

De vanligaste behandlingsområdena är ansikte, hals, dekolletage, händer doch har vi även behandlat andra områden enligt önskemål.

I²PL är den absolut skonsammaste metoden för denna typ av behandling.  Huden mår bra hela tiden och är intakt.

Efter vår I²PL behandling är pigmentfläckar och kärl borta och kommer inte tillbaka. Huden blir inte solkänslig eller reaktionsbenägen. Du har bara trollat bort några år och fått en yngre vitalare hud.  Vi rekommenderar dig att använda solskydd om du ska vara i solen och gärna en vinterkräm om du ska vara ute i vind och kyla för att skydda och underhålla huden

Huden är kroppens skydd och skall behandlas varsamt och med utgångspunkten från detta använder oss aldrig av syror som AHA och PHA för att behandla denna typ av hud, vilka syftare till att bryta ned huden för att få igång en läkningsprosses. Detta i sin tur bidrar till en stressad hud som blir ljuskänslig vilket bidrar till ökad risk för pigmentering och att huden åldras…. Något som vi ville undvika eller hur?