Active dekolletage behandling

 

Helt klar en fantastiskt suverän behandling för att både förebygga samt åtgärda ett tråkigt, rynkigt och fläckigt dekolletage. Ett vackert dekolletage är som ett smycke!

 

Behandlingen sker i 4 steg:

 

Först börjar vi behandlingen med en genomgripande hudanalys.

 

  • En antirynk behandling som initialt börjar med en djuprengöring, därefter arbetar vi med aktiva ämnen som återfuktar och ökar syresättningen i huden.

  • Efter en vecka gör vi en hudföryngrande behandling med Ellips Flex som effektivt eliminerar pigmentfläckar och kärl. Fibroblasterna ökar dessutom efter behandlingen och dessa kommer att arbeta med att förbättra elastinet och kollagenet i huden. Denna process är aktiv under ca 3 månader efter behandlingen.

  • En antiåldrande behandling, 4 veckor efter hudföryngringen då vi också kan komplettera med att punkt behandla där det behövs med Ipl igen.

  • Slutligen en Stay young behandling för att arbeta med hudstrukturen och muskulaturen på dekolletage men också haka och hals.

Ett produkt paket är ett måste, att använda frekvent morgon och kväll

 

Fakta:

Med åren tappar huden sin elasticitet.

Solens UVA strålar som går djupt ned i huden bryter ned kollagenet och elastinet och påskyndar åldrandet av huden. Rynkor, pigmentfläckar som är likhetstecken med en solskadad hud är ett faktum. Ansikte och dekolltage är speciellt utsatt då huden är tunnare där och mindre motståndskraftig. Därför rekommenderar vi på

Active Kliniken att man alltid har en kräm med UVA skydd och naturligtvis ett högt SPF som avser UVB, framförallt då man vistas i solen. Vad som är fantastiskt är att Sothys använder Light Filter i deras krämer vilket innebär att man alltid har ett skydd mot UVA.