Effektiv behandling mot generande hårväxt i ansiktet samt övrig behåring på kroppen, utvidgade blodkärl, pigmentfläckar, leverfläckar, solskador och vårtor.

Ellips Flex I²PL är vetenskapligt beprövad och säker apparatur för kliniska och vetenskapligt beprövade behandlingar. Du är välkommen att läsa om dessa vetenskapliga handlingar på www.ellipse.org.

Tekniken bygger på att ett högintensivt ljus dras till de olika kromoforerna i huden, det vill säga pigmentet (melaninet) i huden och håret, och hemaglobinet i blodet. Ljuset absorberas och omvandlas till värme. Ellipse Flex är den senaste och mest avancerade maskinen på marknaden då den har ett trippelskydd för att göra behandlingen så effektiv som möjlig, och med minsta möjliga påverkan på den vävnad som ej skall behandlas.

Behandlingen är säker och lämnar huden harmonisk och intakt efter behandlingen. Efter en Ellipse Flex-behandling kan Du återgå till normal aktivitet direkt efter behandlingen och huden sköts om på vanligt sätt efteråt.

Vår hudföryngring som hos de flesta aktörer på marknaden kräver upp emot fem behandlingar, där klarar vi av att göra behandlingen på endast en behandling med extremt gott resultat.

Det viktigaste när det gäller hårborttagning med IPL och laser är att att maskinen kan leverera tillräcklig energi. Vårt system har mycket hög prestanda och levererar optimal energimängd för permanent hårborttagning. Maskinen kontrolleras och kalibreras regelbundet av tekniker. Många maskiner som finns ute på marknaden levererar endast en bråkdel av den energi som behövs för permanent hårborttagning.

Låga energier ger endast en så kallad ”fotovaxning” och ger inte något permanent resultat.