UTVIDGADE BLODKÄRL – CUPEROSER – RÖDLÄTT HUD

En frekvent förekommande skandinavisk hud är den  känsliga, fragila huden med utvidgade blodkärl. Den hud som man med lätthet kan behandla med IPL Kärlbehandling.

Att man börjar besväras av utvidgade blodkärl kan bero på många olika saker. Ärftlighet i form av att man har en tunn hud där kärlen lyser igenom den tunna huden. UV-strålning med för vårdslöst solande utan solskydd eller solskydd utan tillräckligt med  SPF, att man inte skyddat huden mot kyla och blåst med en vinterkräm eller att man har fått en mogen hy som pga av ålder blir tunnare och och i och med det ytliga kärl. Dessutom kan felaktiga hudvårdsprodukter bidra.

Näsa med utvidgade blodkärl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad Active Kliniken erbjuder:

Vi behandlar dina utvidgade kärl med IPL Flex kärlbehandling. Behandlingen skräddarsys efter en noggrann genomgång av din hud och tjockleken av kärlen för att få ett perfekt resultat. Oberoende om kärlen är tjocka och blå lila till att du bara känner att du har en rödlätt, ibland flammande röd vid ansträngning kan vi hjälpa dig, då vi har lång och gedigen erfarenhet av denna typer av behandlingar samt att vi arbetar med en av de bästa maskinerna på marknaden. Ellips Flex har ett patenterat system med ett slutet vattensystem som bara släpper igen den energin som behövs för just den applikationen och den typer av kärl vi behandlar. Det innebär att vi kan arbeta med hög effekt utan att bränna huden.

Oftast räcker det med en (1) behandling.

Beroende på kärlens tjocklek och omfattning kan dock upp till 3 behandlingar behövas även om det är mycket ovanligt.

Efter behandlingen bokas ett återbesök efter 4 veckor, då huden arbetar lång tid efter behandling.