images-1

 Secrets de Sothys® är verkligen den ultimata lyxbehandlingen.  Det är den mest exklusiva behandlingen sothys erbjuder i form av know-how och vetenskapliga bedrifter i framtagande av hög teknologiska formulas och aktiva ämnen.

Föryngrar huden upp till 4,5 år!

Behandlingen utgör både en unik kroppsbehandling kombinerat med en undergörande ansiktsbehandling. Du väljer att kombinera de två alternativen eller att endast göra ansiktsbehandlingen.images

secrets kroppsbehandling är en kombination av en effektiv kroppspeeling, där vi förbereder huden inför massagen. Därefter en extremt väldoftande kroppmassage med en varm olja som doftar ljuvligt av eterneller och porslinsblomma vilka frigör lyckoendorfiner. Huden doftar ljuvligt får fantastisk lyster, blir mjuk och smidig med en finare hudrelief.

Secrets ansiktsbehandling är en extremt effektiv regenererande behandling som genom sina aktiva ämnen har en otrolig effekt på linjer, rynkor, lyster och elasticitet. Secrets behandlingen har funnits långt innan de sk. Red Carpet behandlingarna blev så populära och det här är den absoluta Red Carpet behandlingen kan vi lova!

images-5

Genomgående i behandlingen använder vi varma produkter, som ger en mycket behaglig applicering. Ett av de aktiva ämnena heter Tex-Oe® vilket påverkar stressproteinerna i cellerna sk. Heat-shock proteins. Dessa verkar mycket föryngrande på huden då de gynnar livsbetingelserna för de dermala cellerna. Andra aktiva ämnen påverkar proteas och antiprotease i huden som förhindrar degenerering av huden. Livsbetingelser för cytokinerna gynnas vilket bidrar till en stärkt hud. De essentiella oljorna får musklerna i huden att slappna av.

 

varmt välkommen på en oförglömlig behandling!

 

 

images-4

[EDIT PAGE]

 
 

Comments are closed.